Nutrition Programs

Hva er AureVeka?

Aureveka er eit sosialt arrangement der ein viser aurenatur og kultur gjennom ei heil veke. Aureveka skjer den siste uka i juli. Det er ein møteplass for mange og avsluttas med Sjøfestival på Eidestranda. Nedenfor er eksempler på hva som kan skje noen av dagene i løpet av uken.

AureVeka 2019

AureVeka 2019 bød på mange morsomme begivenheter i løpet av den siste uken i juli. Det var alt fra live musikk og god mat til fotballkopper og håndverk. Her er en del av det som blir tilbudt under AureVeka 2019.

Familiedag

Visning og salg av bobiler, personbiler og snøscooter. Det var også aktiviteter for barn som hoppeslott og katapultstrikk. 

Bygdacup i fotball

Fotballturnering for blandalag. Hvert lag har sju personer, herav minimum to damer. 

Kunstgalleri

Salgutstilling med kunstnerene; Brit H. Fuglevaag, Tor-Arne Moen, Knut Skaun Sveen, Nina Sundbye, Frode Markhus og Nirmal Singh Dhunsi. 

Utefest

Live musikk av Sie Gubba. På Aure Gjestegård kan du glede deg over livemusikk. Dette er den årlige friluftsfesten som markerer starten på AureVeka.

Foldfjordsdagen

Denne dagen byr på håndverk, hobby, bygging og fritid. Du får sjansen til å se flere forskjellige håndverksmetoder som farging av flisen. I tillegg til dette er det også mat, en fotoutstilling og et europamesterskap i en skotthyll.

Vihalsdagen

 Nå er det tid for mat. Spis på vafler, grillmat og bacalo. Du kan også vandre mellom salgsboder, underholdning og loddsalg.

Bakkseterdag

Bakkseterdagen viser historie
og kultur frå gamle dagar da setra var i bruk.
Tradisjonell seterkost, nærkontakt med
dyr, lokal underhaldning, kulturhistorie og
triveleg stemning på setervollen

Nordlandets dag

Tradisjonen tru vil det bli sal av saltfiskball,
blandaball, sildsuppe, kaffe, vafler og svele.
Elias-båten kjem på besøk. Båten vil bli å
finne i Ledalsvatnet.

Sentrumsdag

Denne dagen tilbyr salgsboder og utstillere med mat og håndverk. Du kan også ta den med hesteridning og se på Taekwondo-showet.